Kulturfusjon 2006

Tidsrom:April 2006
25.-27. august 2006
Type:Seminar/Festival
Ansvarlig: Anne Marie Hagerup og Brit Dyrnes

Atelier Ilsvika i Trondheim, bestående av 20 kunstnere og kulturarbeidere, var i Tolfa på seminar første del av april 2006. Her hentet man inspirasjon og var på befaringer i samband med planleggingen av Kulturfusjon 2006 i Trondheim.

Kulturfusjon 06 fant så sted 25.-27.august arrangerte i sjøkanten i Ilsvika. Den ble et minglende mangfold og full av overraskende hendelser ved vann.

Det var mye å se og oppleve rundt temaet vann: Konserter, utstillinger, seminar, installasjoner og performance. Fra Italia deltok Pirjo, Pieteri og Pietro (Bebbo). De var med å jobbe sammen med de andre kunstnerne og kulturarbeidere, bygde opp skulpturer og laget deilige italienske lunsjer.

Alt dette kunne realiseres fordi prosjektet hadde fått kulturtilskudd fra Centro studi. Det ble en vellykket begivenhet i varme og solrike dager. Over 1200 besøkende og masse mediadekning. Til og med var Bebbo på Frokost TV i NRK en lørdag morgen! Flere av innslagene under Kulturfusjonen var direkte inspirert av italiensk kultur da Atelier Ilsvika hadde sitt arbeidseminar i Tolfa april.

Bookmark and Share

Logg inn for å kommentere.

Du må være logget på for å lese kommentarer, og for å kunne skrive en kommentar i denne bloggen.

Vennligst send epost til webmaster med en kopi av den URLen du finner i adressefeltet i nettleseren dersom du mener noe av innholdet på denne siden er upassende.

This page is from: http://tolfa.no/roztr/content_show.php